NB I

Nyáron távozhat a Fradi gólkirály-jelöltje

Januárban még szinte biztosan nem engedik el a remekül teljesítő csatárt.

Az FTC csatára, Varga Roland a menedzsere szerint jövő nyáron távozhat a klubtól.

“Jövő nyáron lejárt volna a szerződése. A Ferencváros és Varga Roland szándéka is az volt, hogy ne ingyen távozzon. Korrekt szerződést kötöttünk, amiben az is benne van, hogy mennyiért engedhetik el. Biztos vagyok benne, hogy nyáron lesz külföldi kérője” – idézi Vörösbaranyi József szavait a Ripost.

Az új szezonban már 15 gólnál járó Varga elvileg a januári átigazolási időszakban is klubot válthatna, de Vörösbaranyi erre nem sok esélyt lát:

“Nem beszélnék januárról, tiszteletben kell tartani a Ferencváros érdekeit. A klub nem fogja az egyik legjobbját elengedni a tavaszi idény előtt. Varga Roland 27 éves, talán ez az utolsó időszak a karrierjében, amikor külföldre kerülhet. Nyáron megpróbálunk erre megoldást találni” – nyomatékosította a menedzser.

Varga Roland jövő nyáron külföldre távozhat Fotó: Getty Images

Hozzátette, már 18 éves kora óta foglalkozik vele, és mindig benne volt ez a remek teljesítmény. Soha nem a játéktudásával volt a gond, hanem azzal, hogy akadt néhány zavaró tényező a karrierjében, de ezeket rendbe rakták, így most minden pozitív vele kapcsolatban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik