NB I

NB I: először triplázott a Vasas csapatkapitánya

Ráadásul éppen a bajnoki címvédő otthonában szerzett három gólt.

A Vasas FC meglepetésre 4-1-re győzött a Bp. Honvéd otthonában az élvonal szombati játéknapján. Az angyalföldiek csapatkapitánya, a három gólt szerző Remili Mohamed a klub honlapján elmondta, hogy életében először triplázott az NB I-ben.

Legutóbb 2014 novemberében lőtt hármat, de az a másodosztályban történt, amikor 6-2-re nyertek Csákváron.

– Természetesen nagyon boldog vagyok, de elsősorban a csapat érdeme ez a siker. Emlékszem, három éve sem rúgtam előtte sokáig gólt, és most sem. Azonban most kiszakadt a gólzsák. Remélem, nem kell majd újra kilenc fordulót várni, mire ismét a kapuba találok, mivel utoljára a második körben szereztem gólt Balmazújvárosban.

Legutóbb az NB II-ben jött össze a triplázás Remilinek Fotó: www.vasasfc.hu

A csatár elismerte, hogy több lehetőség is kimaradt mindkét oldalon, és úgy értékelt, hogy csapatszinten jól védekeztek.

– Ki kell emelnem Lubos Kamenárt, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a kapuban​, megspékelve a büntető elképesztő reflexszel történő hárításával. De minden játékostársam óriási gratulációt érdemel. Maximálisan végrehajtottuk azt a taktikát, amire Oenning mester kért tőlünk. Azt is megemlíteném, hogy idegenben, a regnáló bajnokcsapatot vertük meg. Úgy érzem, hogy a győzelemnek nagy lökést kell adni a csapatnak, mint ahogy a Videoton elleni 3-1-es győzelem is fontos volt.

Ezt olvastad már?
Súlyos beteg a Real Madrid játékosa

Remili leszögezte, hogy az első osztály egyik leggyorsabb támadóalakzatával rendelkezik a Vasas, a játékosok nagyon érzik egymás mozgását.

Egy kis ajándékot is kapnak a vezetőedzőtől, aki jutalmul engedélyezett nekik egy szabadnapot, így csak kedden lesz a következő edzés.

Egy nappal többet pihenhetnek a boldog angyalföldiek Fotó: www.vasasfc.hu

– A válogatott szünetben pedig jobb hangulatban fogjuk a kemény edzéseket végezni, és készülünk a két hét múlva esedékes bajnokira. Remélem, hogy hasonló eredménnyel folytatjuk a bajnoki szereplésünket, mint a mostani mérkőzésen – tette hozzá Remili.

Olvasói sztorik