NB I

Horváth Ferenc: hazudnék ha azt mondanám, hogy minden rendben van

A Fradiról is megvan a véleménye.

Nincs könnyű helyzetben Horváth Ferenc és a Balmazújváros. Az NB I abszolút újonca hat mérkőzés óta képtelen meccset nyerni, így az ígéretes kezdés ellenére az utolsó helyre csúsztak vissza a tabellán.

– Nagyon bízom a csapatomban. Jó képességű gárda, amelynek szeretek az edzője lenni. Szeretnék úgy az edzője lenni, hogy eredményes is – kezdte az M4 Sportnak adott interjújában Horváth Ferenc, a Balmaz trénere.

– Hazudnék ha azt mondanám, hogy minden rendben van. Nehéz a vereségeket megemészteni. Egy dolgot viszont nem szabad: hozzászokni. A vereségnek ugyanis van egy olyan tulajdonsága is, hogy nagyon könnyen meg lehet szokni. Arra figyelünk, hogy megmaradjon bennünk, hogy megmutassuk, hogy igenis helyünk van ebben az osztályban.

Ezt pedig szombaton épp a bombaformában lévő Ferencváros ellen kellene megmutatnia az újoncnak.

– Sok mindent helyre lehetne tenni egy Ferencváros elleni mérkőzéssel. Megnéztem több meccsét a Fradinak, kezd összeérni a csapatuk. Szerintem nagyon jól igazoltak, megtalálták a megfelelő embereket. Nagyon erős, ütőképes csapat, éppen ezért szép feladat és éppen ezért nagyon sokat is lehet vele nyerni – mondta Horváth Ferenc.

Olvasói sztorik