NB I

Napokon belül befuthat Kövesdre a korábbi U21-es válogatott

[i][b]FRISSÍTVE:[/b][/i] a borsodiak hivatalosan is bejelentették a középpályás érkezését.

FRISSÍTÉS:

Ahogyan azt a Rangadó.hu korábban elsőként jelezte, Iszlai Bence Mezőkövesden folytatja pályafutását – jelentette be a kövesdiek hivatalos honlapja.

– Nagyon szép kilenc év után jöttem el a Haladástól – nyilatkozta Iszlai Bence a mezokovesdzsory.hu-n. – Jó emlékekkel gondolok vissza a klubra és a szurkolókra is akiktől rengeteg jó dolgot kaptam. A nyáron nem sikerült megállapodnom a szombathelyiekkel, így az utóbbi hetekben a Veszprém csapatával készültem. Jó erőben érzem magam, készen állok az új kihívásra, már nem nézek vissza, sikereket szeretnék elérni a Mezőkövesddel. Ha Radványi Miklós is úgy gondolja készen állok a játékra, akár már hétvégén egykori klubom ellen.


Korábban írtuk:

Augusztus elején már volt szó arról, hogy a nyáron a Szombathelyi Swietelsky-Haladástól távozó Iszlai Bence a Mezőkövesd Zsóry FC-ben folytatja pályafutását. A középpályás részt is vett néhány edzésen, ám végül nem sikerült megállapodnia a borsodiakkal.

Ezt olvastad már?
Real Madrid: aláírt a világklasszis védő

Honlapunk azonban több megbízható forrásból is úgy értesült, hogy az utóbbi napokban újra felerősödött a két fél közötti kapcsolat és közel a megegyezés, Iszlai Bence akár órákon, napokon belül a Mezőkövesd Zsóry FC játékosa lehet.

Iszlai 2009-ben került a Haladás felnőtt csapatának keretéhez, ahol az utóbbi években az egyik alapemberré nőtte ki magát. Az előző szezonban harminc alkalommal lépett pályára a szombathelyieknél, valahányszor kezdőként. 2011 és 2012-ben összesen három alkalommal is szerepelt az U21-es válogatottban.

Olvasói sztorik