NB I

Döntetlen az NB I-es rangadón: a Fradi örülhetett

A Videoton már a második percben megszerezte a vezetést a címvédő ellen.

OTP Bank Liga, 10. forduló

Videoton FC – Budapest Honvád 1-0 (1-0)
Pancho Aréna. Játékvezető: Bognár T.
Videoton: Kovácsik – Fiola, Juhász, Fejes (Szolnoki, a szünetben), Stopira – Suljic, Pátkai (Géresi, 87.), Hadzic, Kovács I. (Varga J., 64.) – Henty, Scsepovics. Vezetőedző: Marko Nikolic
Paks: Gróf – Baráth, Lovric, Kamber, Latifu – Gazdag, Nagy, Tömösvári (Banó-Szabó, a szünetben), Holender (Bobál D., 70.) – Eppel, Lanzafame. Vezetőedző: Erik van der Meer
Gólszerzők: Hadzic (2.), illetve Holender (39.)

A tizedik forduló zármérkőzésén igazi rangadóra került sor: az éllovas Videoton FC ideiglenes otthonában, Felcsúton fogadta a címvédő Budapest Honvéd játékosait. A fordulót megelőzően a fehérváriak előnye öt pont volt a Kispest előtt.

A gólcsend nagyon hamar, már a második percben megtört: ekkor Kovács István passza után Henty vette át a labdát a félpályánál, majd villámgyorsan megindult a szélen. A tizenhatoshoz érve a játékszert Hadzichoz továbbította, aki jó tizenhét méterről kilőtte a bal alsót, 1-0.

A szünet előtt pár perccel egyenlíteni tudott a Budapest Honvéd! Egy szögletrúgás után Holenderhez került a labda, a fiatal kispesti lövése pedig Fiola lábán is megpattanva védhetetlenül kötött ki a Vidi-kapuban, 1-1. A szünetben így döntetlenre álltak a felek.

A fordulás után mindkét csapat támadószellemben és győzelmi reményekkel lépett pályára, nagy helyzet egyik és a másik kapu előtt is adódott. Eppel több ízben ziccerbe került, majd a hosszabbításban a csereként beállt Varga dönthette volna el a három pont sorsát, de ziccerben hibázott, így maradt az 1-1.

EZT FIGYELD!
Mutatjuk, miért szakadt félbe az NB I-es meccs – FOTÓK

A két csapat között maradt az öt pont különbség, a Fradi viszont két pontra zárkózott a listavezető Videoton mögött.

A Videoton már a második percben megszerezte a vezetést Fotó: vidi.hu
Olvasói sztorik