NB I

Bódog nem vitte túlzásba, háromszavas nyilatkozatot adott a meccs után

Doll elismerte, nem játszott jobban a Fradi a Diósgyőrnél.

NB I, 10. forduló

Vasas FC – Swietelsky Haladás – FÉLBESZAKADT!

RÉSZLETEK ITT!


Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 2-0

Thomas Doll, FTC: – Kemény munka eredménye a mai győzelem, amely egy egységes csapat érdeme. Azt is egyértelműen ki kell jelentenünk, nem játszottunk jobban, mint a DVTK. Az első félidőben nem voltam elégedett a labdarúgók teljesítményével, ennyire önkritikusnak kell lenni. Nem voltunk kellően nyugodtak, hektikusan játszottunk. Kellene 2-3 ember, aki ezekben a szakaszokban lenyugtatja a labdát, nem kell mindig fejjel áttörni a falat, körbe kell nézni, és megjátszani azt. Amikor nem ment a játék, akkor is megküzdöttünk minden labdáért, sok kilométert futtottak a játékosok. És persze szükségünk van egy olyan emberre, mint Varga Roland. A mérkőzés bizonyos szakaszában pengeélen táncolt a mérkőzés, akkor nagyobb nyomást tudtunk helyezni a DVTK-ra, és a gól megváltoztatta a mérkőzés menetét. Azt is ki kell emelni, a DVTK-nak volt néhány lehetősége, amikor Dibusz nagyszerűen védett. Sokszor elég passzívan védekeztünk, és a DVTK ezt megérezte, a jó játékosaik megoldották az egy az egy elleni szituációkat. A folytatásban vezettünk néhány kontrát, a második gól előtt is szépen kijátszottuk a helyzetet, egy harmadikkal el is dönthettük volna a találkozót korábban. Jó úton haladunk.
Bódog Tamás, DVTK: – Gratulálok a Ferencvárosnak!


forrás: dvtk.eu


Paksi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0

Csertői Aurél, Paks: – Minden meccs nehéz. Uraltuk a találkozót, rúgtunk egy gólt, ehhez persze kellett az ellenfél hibája is. Nem nagyon hagytuk kibontakozni őket. Nagyon vártuk már, hogy egy meccset nullára tudjunk hozni. A végén a fejeseket kivédtük, ezért úgy érzem, megérdemelten nyertünk egy masszív csapat ellen. Simon Márk az NB III-ban és a Magyar Kupában is jól játszott, gólokat rúgott, ezzel vívta ki a lehetőséget

forrás: paksifc.hu


Debreceni VSC – Puskás Akadémia FC 3-0

Herczeg András, DVSC: – Boldog vagyok, ha úgy látják, jól játszott a csapatom. Ma jó teljesítményt nyújtott a gárda, csapatként játszottunk, de voltak kiváló egyéni teljesítmények is. Úgy láttam, ma a mi játékunkban több veszély volt, mint az ellenfélében, jó teljesítménnyel nyertük meg a találkozót.
Pintér Attila, PAFC: – Jól kezdtük a mérkőzést. Azt gondolom, amit elterveztünk, azt sikerült is megvalósítanunk. Az első félidőben egyik csapatnak sem volt túl sok helyzete. Nekünk volt két nagy helyzetünk, ha azok bemennek, talán teljes más lett volna a mérkőzés. A 44. percben nagy hibát követtünk el, a Debrecen pedig megszerezte a vezetést. A játékosaimra nem lehet panasz, hiszen a második félidőben is mindent megtettek, felvállaltunk egy nyíltabb játékot. Azért lett 3-0 a meccs vége, mert nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel.

forrás: dvsc.hu


Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC 2-4

Radványi Miklós, Mezőkövesd: – Nagyon nehéz hétről hétre ilyen meccseket játszani. Jól játszottunk, rúgtunk egy második gólt is amit érthetetlen okokból nem adtak meg, 2-0-nál eldőlt volna a meccs. Megvoltak a második félidőben is a helyzetek, sokat hibáztunk, de mások is, amit ez a csapat nem bír el. Az első félidőben benne volt, hogy több góllal nyerjünk. Láttam a játékosokon az agresszivitást, látom rajtuk az akaratot, hétről hétre vannak hibák, de nemcsak a játékosok hibáznak a pályán.
Nebojsa Vignjevics, Újpest: – Két különböző félidőt játszottunk, az első félidőben úgy játszottunk mintha nem akartunk volna nyerni, de tudom nagy a nyomás a játékosokon. A második félidőben javultunk, jókor rúgtuk a gólokat, jó úton haladunk azt gondolom, de nem oldódott meg minden problémánk. Kockázatos volt hármat cserélnem ilyen korán, de minden bejött ma. All-int húztam így is mondhatom.

forrás: mezokovesdzsory.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!