NB I

Thomas Doll válaszolt az őt ért kritikákra

Sajtótájékoztatón beszélt az őt támadókról a Ferencváros német vezetőedzője.

A Ferencváros szombaton 18 órától a DVTK-t fogadja a Groupama Arénában. A csapat német vezetőedzője, Thomas Doll a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a csapatot ért kritikákról, a jelenlegi formánkról, valamint a hétvégi találkozóról is szót ejtett a klubhonlap szerint.

Ezt láttad már?
Brutális fault az NB II-ben, kórházba szállították a játékost – VIDEÓ

– A bajnokság kezdetén csodálkoztam azon, hogy néhány meccs után komoly kritikákat kaptunk, pedig a bajnokság elején a csapatnak az a dolga, hogy minél jobban összeszokjon. Az elmúlt években rengeteg sikert értünk el, úgy látszik, hogy az embereknek nincs türelme. Ez nem csak Magyarországon van így. Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy hol fogunk végezni a tabellán, mert egyelőre csak magunkkal kell foglalkoznunk – mondta Doll.

– Úgy tűnik, kilábaltunk a gödörből. Jó úton haladunk, sok sérült játékos újra bevethető, és az újonnan csatlakozó játékosok is megfelelő teljesítményt nyújtanak. Most azon fáradozunk, hogy egy valódi csapattá váljunk, és minél több időt töltünk el egymással, ez annál jobban sikerülhet. A DVTK ellen is azon leszünk, hogy a lehető legjobb teljesítményünket nyújtsuk. Hazai pályán játszunk, nem okozhatunk csalódást. Maximális teljesítményt várok mindenkitől.

Fotó: MTI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!