NB I

Kiderült a titok: ezért megállíthatatlan Varga Roland

Legközelebb Dibusz helyett már a kirúgást is ő lövi?

Parádés formában kezdte a 2017-18-as szezont a Ferencváros támadója, Varga Roland. A 27 éves játékos kilenc élvonalbeli bajnokiján már tíz gólnál jár, a három Európa Liga-selejtezőn pedig háromszor vette be az ellenfelek kapuját. A Borsnak a támadó korábbi csapattársa, Busai Attila nyilatkozott barátja kirobbanó formájáról.

Ez miért kellett?
Szégyen és horror Németországban: nézők között landolt az égő fáklya – VIDEÓ

– Mindketten szeretünk viccelni, ezért azt mondom Rolandnak, azért ennyire gólerős, mert távoztam a Fraditól – olvasható a borsonline.hu oldalon a jelenleg a DVTK-nál játszó korábbi fradista vicces nyilatkozata. – Ebben az ihletett állapotban minden sikerül, amiben az ember igazán hisz. Roland most semmin sem töpreng, a pályán elvállal olyasmit, amit azelőtt nem mert. Éppen ez a fajta bátorság vonzza a sze­rencséjét.

– A csúcsforma őrzésének titka az, ha egy jó sorozat beindul, arra kell ügyelni, hogy mindent ugyanúgy tegyen, mint a sikerszéria kezdetén. Roland most ezt teszi. Szabadrúgásai életerősek, labdái kiválóan helyezettek, ráadásul a kapu előtt beadásokra is időben érkezik – összegzett a barát.

– A Fradiban új megoldás lenne, ha Dibusz kapus helyett ő végezné el a kirúgást, hiszen olyan formában van, hogy még abból a távolságból is betalálna – folytatta viccesen Busai.

Busai távozása segített Vargán? Fotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik