NB I

Csertői nagyon kiakadt a játékvezetőre

Edzői nyilatkozatok a vasárnapi NB I-es találkozók után.

Paksi FC – Budapest Honvéd FC 2-2

Csertői Aurél, Paks: – A focinkat ugyanott folytattuk, mint a Videoton ellen, számos gólhelyzetet kidolgoztunk, de azokat nem tudtuk belőni, az ellenfél pedig két próbálkozásból két gólt szerzett. Kontrolláltuk a játékot, pedig nehéz a Honvéd ellen játszani, de megfordítottuk. Majd két nagyon nagy hibát elkövettünk, az előnyt meg kellett volna tartani. Nem igazán tudom, miért állították ki Lenzsért, az közröhej volt. Dacosak vagyunk, muszáj, mert sok mindenkit le kell győzni ahhoz, hogy pontokat szerezzünk.

forrás: paksifc.hu

Ezt olvastad már?
Allegri már tudja, kiből lehet akkora világklasszis, mint CR és Messi

Videoton FC – Szombathelyi Swietelsky-Haladás 3-1

Marko Nikolics, Videoton: – Gratulálni szeretnék a játékosoknak az újabb győzelemhez, nyolc forduló után hat győzelemmel, egyetlen veretlen csapatként, öt pontos előnnyel vezetjük a tabellát. Jól kezdtük tehát a szezont, de senki nem gondolhatja azt, hogy ezzel már elértünk valamit, ez még csak az eleje az útnak. Hétfőre szabadnapot kaptak a játékosok, utána készülünk a Vasas ellen. Folyamatosan fejlődni szeretnénk, és az az érzésem, hogy napról-napra jobbak leszünk. A keret még mindig nem teljes, de már jobb a helyzet mint 3-4 hete. Minden egyes találkozót komolyan kell vennünk, minden mérkőzés olyan nekünk, mint egy kis döntő, az edzéseken pedig minden nap keményen kell dolgozni, hogy jobbá váljunk. Ma este az első félidőben nem volt jó a hozzáállásunk, a labdarúgásban nincs olyan, hogy kimész a pályára és már meg is nyerted a mérkőzést. Király Gábor két hatalmasat védett, a Haladás viszont betalált, majd büntetőhöz jutottak, amelyet kihagytak. Ez volt a találkozó fordulópontja. A második félidőben átvettük az irányítást, lőttünk három gólt és megérdemelten nyertünk. Köszönjük szépen a szurkolóknak a mai biztatást!

Pacsi Bálint, Haladás: – Az első félidőben 3 góllal kellett volna vezetnünk, amit elterveztünk, meg is valósítottuk. Nem lepődtem meg, hogy a 60. percben elfáradtunk. A csapat futball-fitnesz állapota jelenleg ezen a szinten van. Sok jó dolgot láttam, ezeket kell megerősítenünk a játékosokban, a hibákat pedig ki kell javítanunk. Bár vereséggel kezdtem, egy 22 évvel ezelőtti álmom valósult meg, vagyis én irányíthatom a Haladást. Dolgozunk tovább.


forrás: vidi.hu

Olvasói sztorik