NB I

Fantasztikus hangulat vár a csapatokra a hétvégi NB I-es rangadón

A DVSC edzője, Herczeg András tudja: a DVTK nem véletlen foglal helyet a dobogón.

Az NB I-es DVSC vezetőedzője, Herczeg András egy éles, kiélezett, harcos mérkőzést vár szombaton 18 órakor a Diósgyőr ellen. Mint a klubhonlapnak elmondta, hasonló teljesítményre lesz szüksége a Lokinak az összecsapáson, mint amit a hétvégi edzőmeccsen nyújtott.

– Az biztos, hogy a Diósgyőr nem véletlenül áll a tabella harmadik helyén. Olyan együttesről beszélünk, amely rá tudja kényszeríteni akaratát az ellenfeleire – kezdte Herczeg András. – Bódog Tamás egy nagyszerű társaságot kovácsolt össze, amely agresszív, jó felfogásban játszik. Védekezésben és támadásban is csapatként kell funkcionálnunk, illetve szervezetten kell futballoznunk. Szeretnénk minél több párharcot megnyerni, és lehetőleg minél kevesebb labdát veszíteni a kilencven perc során. Azt gondolom, a hétvégi, Veres Rivne elleni edzőmérkőzésen a játékosok jól megoldották a feladatukat, mindenki élvezte a játékot. Bízunk benne, hogy át tudjuk menteni az akkor nyújtott teljesítményt a borsodiak ellen is. Biztos vagyok benne, hogy egy fantasztikus hangulatú légkör uralkodik majd a Nagyerdei Stadionban, hisz mind a két szurkolótábor a csapata mögött van. Egy éles, kiélezett, harcos meccset várok a Diósgyőr ellen.

Fotó: dvsc.hu

Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője is nyilatkozott a szombati keleti rangadó előtt a klub hivatalos honlapjának.

– Idegenben lépünk pályára a DVSC ellen, de úgy gondolom, élvezni fogjuk a hazai pálya előnyét – utalt a borsodiak szakvezetője arra, hogy a DVTK a hazai meccseit is a Nagyerdei Stadionban játssza. – Biztos vagyok benne, hogy sok szurkolónk kísér majd el minket, és a debreceniek is szép számban látogatnak ki. Egy jó hangulatú mérkőzés lesz, és bízom benne, hogy a két csapat felnő majd a feladathoz, ezért érdemes lesz kijönni az összecsapásra. Nem döntetlenért megyünk, most is arra készülünk, hogy a három pontot hazahozzuk.

Olvasói sztorik