NB I

Egy komolyabb, egy könnyebb sérült Mezőkövesden

Mindketten kihagyják a Balmazújváros elleni hazai és a Puskás elleni idegenbeli bajnokit.

Csirmaz István az NK Veres Rivna elleni edzőmeccsen szenvedett első látszatra komolyabb térdsérülést – írja a Mezőkövesd Zsóry FC honlapja.

– Igencsak megijedtem az első pillanatokban, sőt az első diagnózisok sem voltam számomra túl pozitívak – nyilatkozta a játékos klub honlapjának. – A héten azonban kiderült, hogy a szalagok nem sérültek meg, csupán a porc szakadt be részlegesen a térdemben. Szerencsére injekcióval rendbe lehet mindezt hozni, nem kell műtéti beavatkozás. Jövő hét csütörtökön megyek kontrollra, ha ott minden rendben lesz, akkor a Puskás Akadémia elleni meccs utáni héten már újra a csapattal edzhetek. Nagyon várom már, hogy újra a csapattal legyek, de egyelőre ezt csak a pályán kívül tehetem meg. Hétvégén nagyon szurkolok majd, hazai pályán le kell győznünk a Balmazújvárost!

Olvastad?
Már fut a július óta sérült Vasas-védő

Gohér Gergő nem volt ennyire szerencsés, artroszkópos műtéti beavatkozáson esett át a héten. A balhátvédre a vasárnapi varratszedések után két-három hét gyógytorna vár, amelyek után elkezdheti az edzéseket.

Gohér hetekre dőlt ki Fotó: dvsc.hu
Olvasói sztorik