NB I

Az áramszünet sem lehetett akadály: öt gólt rúgott a Haladás

„Éjszakai" meccsen nyert a Pacsi-csapat.

Felkészülési mérkőzés

Répcelaki SE – Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-5 (0-1)
Répcelak, 100 néző.
Haladás: Rózsa (Kiss Á., 46.) – Tóth D., Wils (Bolla, 46.), Jánvári, Németh Milán – Rácz, Tóth B. (Tóth Marcell, 54.), Petró (Pinte, 60.), Mészáros – Grumics (Kiss T., 46.), Funsho (Varga K., 54.). Edző: Pacsi Bálint.
Haladás-gólszerzők: Funsho (10.), Petró (59.), Mészáros (75.), Tóth M. (83.), Kiss T. (88.)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 5-1-re győzött a megyei I. osztályú Répcelak vendégeként – derül ki a vasi klubhonlap beszámolójából.

Az első tíz perc az ismerkedés jegyében telt el, majd a 10. percben egy jobb oldali szögletet a rövid saroknál érkező Funsho csúsztatott a jobb sarokba (0-1). A Haladás sok helyzetet kidolgozott a masszívan védekező Répcelak ellen. Majd a 30. percben elment az áram…Mivel jóideig vissza sem jött, a második félidővel folytatták a csapatok.

Megye egyes riválist vert a Haladás Fotó: haladas.hu

Szünet után Funsho két nagy helyzetet is elpuskázott, mindkét alkalommal a kapus védett. Az 59. percben Mészáros jobb oldali beadását Petró a bal sarokba fejelte (0-2). Támadásban maradtak a szombathelyiek, a 75. percben Mészáros középen kilépett, majd a jobb sarokba helyezett (0-3). Hét perc múlva szépített a Répcelak: Tóth Dominik a bal felső sarokba bombázott (1-3). A 83. percben Tóth Dávid jobb oldali beadását Tóth Marcell öt méterről a jobb sarokba továbbította (1-4). A 88. percben Tóth Marcell bal oldali beadását Kiss Tamás hat méterről a jobb sarokba vágta (1-5).

Pacsi Bálint: – Az „éjszakai” meccsen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, melyből ötöt sikerült gólra váltanunk.