NB I

A Serie A-t is megjárt középpályás aláírt Paksra – hivatalos

Legutóbb Szombathelyen játszott a tolnaiak új igazolása.

A csak magyar játékosokból álló Paksi FC kerete újabb hazai labdarúgóval bővült. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás FC-nél szerződést bontó, így szabadon igazolhatóvá Simon Ádám aláírt a tolnai együtteshez – írja a paksifc.hu

A Salgótarjánban 1990-ben született, az MTK-ban nevelkedett, majd a Haladásnál futballozó középpályás később megfordult Olaszországban is, illetve három évig a Videotonnál. Kisebb kitérőt tett nemrég Gyirmóton is, ahol ikertestvérével, a korábban nálunk is megfordult Simon Andrással együtt játszhatott.

Ezt olvastad már?
UEFA-stop: Neymar és Mbappé után nem igazolhatott újabb sztárt a PSG

– Három évre szól a szerződés, amit aláírtam itt Pakson – mondta Ádám. Azért választottam ezt a klubot, mert azt éreztem, hogy itt számítanak a legjobban rám. Valamint személyes kötődésem is van, hiszen Csertői Aurél vezetőedzővel már dolgoztam együtt, és remek szakembernek tartom. Bízom benne, hogy hamar be tudok épülni a csapatba, és segítségére lehetek a klubnak. Hiszem, hogy ez a gárda jóval többre képes, mint amit a jelenlegi tabella mutat. Figyelemmel kísértem már korábban is az itteni történéseket, és azt gondolom, hogy már a most következő két meccsen, a Vidi és a Honvéd ellen is okozhatunk meglepetést!

Haraszti Zsolt ügyvezető a következőket fűzte hozzá:

– Örömmel tölt el, hogy Ádám bennünket választott, olyan futballistának tartom, akiből meghatározó játékos válhat majd Pakson. Komoly erősítésnek tartom érkezését!