NB I

Megvan, hogy mikor tér vissza a lelátóra a Fradi-tábor – sajtóhír

Az egyik legnagyobb ferencvárosi szurkolói portál beszámolója szerint a Diósgyőr elleni hazai bajnokin térhet vissza a Fradi-tábor a stadionba – írja a hatharom.com.

Eszerint tehát néhány hét múlva véget ér egy évek óta húzódó és igen jelentős probléma a Ferencvárosnál, hiszen a Diósgyőr elleni szeptember 23-i bajnokin visszatérhet a B-közép.

Ezt láttad már?
Priskin nyilvánosan üzent Pepének a piros lapja után

Mint ismert, a Ferencváros által alkalmazott vénaszkenneres beléptetés miatt a zöld-fehér ultrák évek óta bojkottálják a Fradi hazai mérkőzéseit. Július elején újra tárgyalóasztalhoz ült a Ferencváros elnöke és a B-közép vezetősége, hogy ismét megpróbáljanak megoldást találni a Fradi-szurkolók körül kialakult patthelyzetre.

A jelek szerint sikerült kompromisszumra jutnia a feleknek és a szeptember 23-i, DVTK elleni hazai bajnoki mérkőzésen már újra ezrek torkából zúghat a Hajrá, Fradi. A FradiMob szeptemberi meccsekről szóló cikkében ugyanis ez a találkozó van kiemelve, ami az oldal gyakorlatában azt jelenti, hogy arra a találkozóra megy majd a tábor.

Olvasói sztorik