NB I

FTC: bizonyítottak a tehetségek Thomas Dollnak

Gálameccset nyert a Ferencváros Pécsett.

Gálamérkőzés:

Pécs–FTC 1-2 (1-0)
Pécs.
Pécs: Sólyom (Vuk, 13.) – Kónya K., Molnár G., Szabó R., Varga T. – Schweitzer, Turi – Kónya D. (Makai, 13.), Horváth T., Horváth D. – Hergenrőder.
FTC: Holczer (Oroszi, 78.) – Dénesi, Batik (Szalka, 46.), Otigba, Pedroso – Wieland, Rui Pedro (Horváth, 46.) – Leffler, Nyéki, Pócsik (Novák, 46.) – Galambos (Pócsik, 71.).
Gólszerzők: Horváth D. (27.), illetve Horváth (57.), Szalka (83.).

Az NB I-es Ferencváros fiatalokkal (Dénesi, Wieland, Leffler, Nyéki, Pócsik, Galambos) teletűzdelt csapata 2-1-es győzelmet aratott a pécsi egyetem alapításának 650. évfordulójára rendezett gálamérkőzésen – írja a klub honlapja.

A 27. percben a hazaiak kerültek előnybe: egy bal oldali szabadrúgást Horváth Dávid csúsztatott az ötös sarkáról a rövidbe (1-0).

A fordulás után, az 57. percben egy bal oldali szögletet követően középen a ferencvárosi Horváth emelkedett a legmagasabbra, és szépen a pécsi kapu bal oldalába fejelt (1-1), majd a 83. percben megszerezte győztes gólját a Fradi: Szalka szánta el magát lövésre a kaputól 23-24 méterre, és hatalmas gólt vágott a kapu bal oldalába (1-2).

Ezt olvastad már?
Ferencváros: kétszeres kupagyőztes szlovén játékos érkezett – hivatalos
Fotó: FradiMédia
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik