NB I

NB I: újabb két játékost igazol a bajnokcsapat – hivatalos

George F. Hemingway szerint a dolgok úgy alakultak...

A bajnoki címvédő Bp. Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a klub honlapján – két nappal az átigazolási szezon lezárása előtt – elmondta, hogy minden lehetséges, hiszen van egy-két játékosuk, akire esetleg még érkezhet ajánlat.

“Ha ebben a pillanatban kellene tippelnem, akkor azt mondanám, minden marad úgy, ahogy van. Eddig semmilyen komolynak mondható ajánlatról nem tárgyalunk. Hozzáteszem, mi nem is igyekszünk megszabadulni a kezdőjátékosainktól” – tette hozzá.

Ezt olvastad már?
NB I: visszatér a szerb középpályás, de hova?

Az esetleges érkezőkkel kapcsolatban már konkrétabban fogalmazott a kispesti klubvezető.

“A dolgok úgy alakultak, hogy valószínűleg szükségünk lesz még két igazolásra a következő napokban, hetekben. Mind a középpályára, mind a védelembe tervezünk egy-egy igazolást. Ezeken eddig nem dolgoztunk, de most úgy látjuk, hogy szükségessé vált” – szögezte le.

Csapata eddigi szereplésével alapvetően elégedett, a támadójátékot egészségesnek tartja, viszont mivel az elmúlt hetekben túlságosan sok gólt kaptak, ezen szerinte mindenképpen javítani kell.

A klubtulajdonos már sejti, kikkel erősíti meg csapatát Fotó: www.youtube.com

Ami a sérülteket illeti: Ikenne-King és Pölöskei Zsolt visszatérésének pontos időpontját még nem lehet tudni, ráadásul Herjeczki és Tömösvári is sérüléssel bajlódik.

Olvasói sztorik