NB I

Hamarosan visszatérhet a Videoton kulcsjátékosa

A várakozásoknak megfelelően gyógyulnak a sérültek a listavezetőnél.

Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta a Videoton FC honlapját a sérültek helyzetéről. Beszámolójából kiderült, hogy a magyar válogatott honosított védője, Vinícius Paulo ezen a héten lépett a rehabilitáció utolsó szakaszába.

Juhász Roland

“A legfrissebb sérültünk, akit a Ferencváros elleni mérkőzés második félidejében le kellett cserélni. Úgy néz ki, nem lesz egy hosszú sérülés az övé, bár azt azért el kell mondani, hogy az ehhez hasonló izomhúzódások után elég sokáig szoktak fájdalmat érezni a sportolók. Rolandot azonban régóta ismerjük, ő olyan, mint a buldózer, megy mindig előre, éppen ezért nála a rehabilitációs idő mindig jóval rövidebb szokott lenni az átlagosnál – neki teljesen más a fájdalomtűrő képessége. A hétfői vizsgálatok eredményei egyébként negatívak lettek, aktív pihenéssel telnek a napjai. Jó esély van arra, hogy a jövő hét szerdai, Paks elleni bajnokin ő már ismét a csapat és Marko Nikolics vezetőedző rendelkezésére álljon.”

Ezekiel Henty

“Hősiesen vállalta a nemzetközi csatákat, benne volt a pakliban, hogy nem fogja végig bírni a mérkőzéseket, de amíg úgy érezte, hogy segíteni tud a csapatnak, addig mindenképp pályán szeretett volna maradni. Nagyon nagy akarattal és hihetetlen motivációval rendelkezik. Múlt héten ismét teljes körű viizsgálatokat végeztünk el, azóta pedig folyamatosan jár kezelésekre, hogy minél hamarabb száz százalékos állapotba kerüljön.”

Vnícius Paulo hamarosan ismét pályára léphet Fotó: Europress/AFP

Fiola Attila

“Néhány hete már ismét teljes értékű tagja a csapatnak, ő az elmúlt hónapokban igen keményen dolgozott Barta Gábor fizioterapeutával, ennek pedig láthatjuk az eredményét, hiszen ki gondolta volna nyár közepén, hogy augusztus végére túl lesz már jó néhány tétmérkőzésen és ott lesz a válogatottban is? Az ő hozzáállása és elvégzett munkája is példaértékű.”

Kovács István

“Az ő sérülései is rendbe jöttek, és bár még rögzítővel a kezén, de vasárnap este ismét pályára lépett tétmérkőzésen.”

Vinícius Paulo

“Ezen a héten lépett a rehabilitáció utolsó szakaszába. Előreláthatólag szeptember közepétől ő ismét együtt edzhet a csapattal.”

Anel Hadzic

“Még Belgrádban szenvedett sérülést, amit azonban szerencsésen megúsztunk. Direkt behatásra történő belső szalag-húzódást szenvedett, ami annak a határán volt, hogy még éppen nem szakadt el a belső szalagja. Csupán egy kis folyadék alakult ki a szalag környezetében, a kezeléseknek köszönhetően azonban mind a fájdalom, mind pedig a folyadék nagyon hamar, nyomtalanul megszűnt.”

“Összegezve tehát elmondhatom, hogy szép lassan minden sérült a csapat és a vezetőedző rendelkezésére állhat majd. Ez a nyár a sérülések szempontjából igencsak mozgalmas volt, bízom benne, hogy ennél jóval nyugodtabb ősz elé nézünk” – nyilatkozta Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu oldalon.