NB I

Mostantól 200.000 forintot fizet, aki szidja Pintér Attilát?

A pontos elszámolás mindennek az alapja.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 29-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB Horváth Ferenc vezetőedzőt (Balmazújváros), mert a Puskás FC elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tettm 50.000 Ft pénzbírság megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóink pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Balmazújváros- Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és sportvezetők szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Haladás – Puskás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél edzőjének, és más sportszervezeteknek a szidalmazása), továbbá az ellenfél egyik játékosának nézőtérről történt lelocsolásáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Szidalmazás, locsolás Fotó: Vágvölgyi Bálint

A FEB a Honvéd – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Diósgyőr – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik