NB I

NB I-es játékosokra buknak a magyar celebcsajok – FOTÓ

Juhász Roland, Vincze Gábor és Laczkó Zsolt is igazán szerencsés.

Kapósak a labdarúgók a csinos magyar közéleti személyiségek, divatosabb szóval élve celebek körében. A legújabb pár bő egy hete lepleződött le, Görög Zita és az NB I-es bajnok Honvéd játékosa, Laczkó Zsolt ugyanis együtt jelent meg a kapus Gróf Dávidnak az esküvőjén. A Bors összegyűjtötte a legismertebb szerelmespárokat.

Lipcsei Betta és Juhász Roland

Az M1 sporthíradóját vezető Lipcsei Bettáról és válogatott párjáról a tavalyi Európa-bajnokság idején derült ki, hogy összetartoznak. Igaz, közel 15 éve ismerték már egymást, mire rájuk talált a szerelem. Korábbi kapcsolatából a csinos tévésnek és a sármos sportolónak is született egy-egy gyermeke.

Fotó: borsonline.hu

Dér Heni és Vincze Gábor

Az énekesnő és volt NB I-es labdarúgó 2012 óta alkot egy párt – egy televíziós gyerekvetélkedőn ismerkedtek meg egymással –, és már az eljegyezés is megvolt, amikor 2015 augusztusában szakítottak, és bő egyéves szünet következett. Heni azonban tavaly szilveszterkor a közösségi oldalán elárulta, újra egymásra találtak Gáborral, és a gyűrű is visszakerült az ujjára.

Fotó: borsonline.hu

Görög Zita és Laczkó Zsolt

Mindössze néhány hónapja randizgat egymással a modell-színésznő és focista párja, így nem is akarták még a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatukat. Ám miután Laczkó Zsolt csapattársának esküvőjén kéz a kézben jelentek meg, már nem tudta tovább titkolni, hogy egy párt alkotnak.

– Pár hónap után nehéz bármit is kijelenteni kettőnkkel kapcsolatban, az esküvő volt az első esemény, amire együtt mentünk. Szerettük volna még egy kicsit megtartani magunknak a hírt, de kiszivárgott. Ugyanarra a helyre járunk reggelizni, így ismertük meg egymást. Összenéztünk, és eldőlt minden – ismerte el a Borsnak a modell-színésznő.

Fotó: borsonline.hu
Olvasói sztorik