NB I

Semleges Térfél: a zárt kapu nem pálya

Újra a szurkolóké a terep vasárnap este.

Vasárnap este 19 órakor indul útjára a már szokásosnak mondható adásával a Semleges Térfél, amelyben minden héten az NB I-es klubok szurkolói mondják el véleményüket az adott élvonalbeli fordulóról. A Semleges Térfél egy független futballszurkolói közösség, ami a magyar foci fejlődéséért kíván tenni.

Csütörtökön a Videoton gól nélküli döntetlent ért el a Partizan Beograd otthonában az Európa Liga playoffjának odavágóján, valamint még aznap kezdetét vette az NB I hatodik fordulója, ahol a Ferencváros fogadta a Haladást és végül aratott 2-0-s győzelmet. Szombaton először nyert az élvonali jelenlegi szezonjában a Puskás Akadémia, valamint a hosszabbításban szerzett góllal harcolta ki a három pontot a címvédő Honvéd a Mezőkövesd otthonában. Az Újpest ikszelt a DVTK-val, a DVSC pedig kiütötte a Vasast – mind ezekről szó esik a vasárnapi adásban.
A szurkolók ezen kívül elmondják a véleményüket a zárt kapus büntetésekről, hiszen az MLSZ a héten további meccsekre is bezárta a Szusza Ferenc Stadiont.

A műsorban megszólaló szurkolók:
– Kolárik József (Ferenczvárosi C-közép szurkolói portál szerkesztője)
– Emődi Zoltán (amigeleken.hu, DVTK szurkolói portál szerkesztője)
– Csirke József (lokiblog.eu)
– Juhász Kristóf (Vasas-szurkoló)
– Fürjes Szabolcs (Újpest-szurkoló)
– Lőwy András (MTK-szurkoló)
– Keringer Zsolt (Haladás-szurkoló)
A műsor moderátora: Bíró Dávid (Maxi Rádió, a Gólterápia műsorvezetője )

Az adás ide kattintvais nézhető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik