NB I

Közel volt a győzelemhez a DVTK

Hatalmas kapushiba után szerzett vezetést a DVTK, de ...

OTP Bank Liga, 6. forduló

Újpest FC – DVTK 1-1 (0-1)
Szusza Ferenc Stadion, játékvezető: Vad II.
Újpest FC: Pajovics – Mohl, Bojovics, Litauszki, Szűcs – Zsótér, Windecker, Diallo, Pauljevics (Simon 70.) – Nagy (Tischler 56.), Novothny (Angelov 71.). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.
DVTK: Antal – Tamás, Karan, Lipták, Nagy – Óvári, Kocsis (Oláh 78.), Busai, Vela – Makrai (Szarka 64.), Ugrai (Nono 83.). Vezetőedző: Bódog Tamás.
Gólszerzők: Angelov (81.), illetve Makrai (12.)
Kiállítva: Szarka (91.)

Makrai Gábor a 12. percben szerzett vezetést a Diósgyőrnek, miután a kapujából rosszul kijövő Pajovic megpróbálta elfejelni a labdát, de ez nem sikerült neki. A DVTK játékosának nem volt nehéz dolga, közel harminc méterről, de az üres kaput kellett eltalálnia. 0-1

Gyakorlatilag ez volt az első félidő egyetlen említésre méltó jelenete, és ez sem a briliáns megoldás miatt.

Rossz első félidő után jött is a katasztrofális második. Alig-alig láthattunk labdarúgásra emlékeztető jelentet, ha valamelyik oldalon véletlenül helyzet alakult ki, akkor a támadók gondoskodtak róla, hogy legyen a labdaszedőknek feladata.

A 80. percben Zsótér lőtt remekül kapura, Antal védett nagy bravúrral, könnyen egyenlíthetett volna az Újpest. Ami késik nem múlik, a 81. percben jött is az egyenlítés. Angelov volt eredményes egy kapu előtti kavarodás után. 1-1.

Makrai szerezte az első gólt Fotó: dvtk.eu

Igazságos eredmény született.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik