NB I

A Fradi nagyot lépett előre

Értékes pontokat szerzett Thomas Doll csapata az OTP Bank Liga 6. fordulójának nyitómeccsén.

OTP Bank Liga, 6. forduló

Ferencváros TC – Szombathelyi Haladás 2-0(1-0)
Groupama Aréna, 4911 néző.
Játékvezető: Karakó
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Batik, Botka, Leandro (Lovrencsics 32.) – Gorriaran (Böde 46.), Csernik, Moutari, Lovrencsics B. (Pedro 46.) – Varga R., Priskin. Vezetőedző: Thomas Doll
Szombathelyi Haladás: Király – Mészáros, Jagodics, Németh M., Bosnjak – Kovács L., Simon (Medgyes 67.), Jancsó (Grumics 73.), Tóth M. (Kiss 67.) – Ramos, Williams. Vezetőedző: Mészöly Géza
GólszerzŐ: Moutari (4.), Böde (82.)

A Ferencváros már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Lovrencsics Balázs tett középre egy labdát, amit Moutari senkitől sem zavartatva lőtt be Király Gábor kapujába. 1-0.

A gól után is a Fradi játszott jobban, a 7. percben Bosnjak mentett óriásit Batik fejesénél, a 19. percben pedig Lovrencsicsnek volt egy nagy helyzete, kihasználva a Haladás kapuja előtti kavarodást.

A 29. percben egyenlíthetett volna a Haladás, de Bosnjak beadásából hiába került helyzetbe Tóth, nem tudta berúgnia ziccert.

A második félidő rengeteg szabálytalansággal, és rengeteg ápolással kezdődött. Az 57. percben megijedt mindenki: egy beívelésnél Dibusz nagyon eltalálta Simon Ádámot, akit hosszasan kellett ápolni.

Moutari lőtte az elsőt Fotó: www.fradi.hu

A 65. percben Moutari beadása elszállt Varga feje felett, pedig ez nagy lehetőség volt. A 73. percben pedig Priskin fejelt közelről, de Király magabiztosan védett.

Olvastad már?
Úton van Madridba a Chelsea sztárja, Simeone aláírt új csapatához, játékost ajánl a PSG a Barcelonának

A találkozót a 82. percben döntötte el a Fradi. Böde Dániel Lovrencsics beadását fejelte a lécre, ami onnan a gólvonalon túlra pattant. 2-0.

Az eredmény már nem változott, a Fradi megérdemelten nyert.

Olvasói sztorik