NB I

Hat meccs, négy játéknap – az NB I legfurcsább fordulója jön

A Fradi nyitja a sort, míg a záró ütközetet csak három hét múlva rendezik meg.

OTP Bank Liga, 6. forduló

Csütörtök
Ferencváros–Swietelsky Haladás, 18.00, v.: Karakó
Péntek
Debreceni VSC–Vasas, 19.30, v.: Iványi
Szombat
Puskás Akadémia–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, 18.00, v.: Solymosi
Mezőkövesd Zsóry FC–Budapest Honvéd, 18.00, v.: Erdős
Újpest FC–Diósgyőri VTK, 20.30, v.: Vad II.
Szeptember 6., szerda
Paksi FC–Videoton FC, 19.30

A labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának hat mérkőzését négy különböző játéknapon rendezik meg, elsőként csütörtökön a Ferencváros a Haladással találkozik.

A két zöld-fehér együttes Robbie Williams jövő hét szerdai koncertje miatt lép pályára a tervezettnél két nappal korábban. A párharc esélyese a fővárosi együttes, tekintve, hogy a szombathelyiek eddig mindkét idegenbeli összecsapásukat elveszítették. Az FTC ugyan veretlen a jelenlegi idényben, ennek ellenére kissé csalódást keltő a szereplése, mivel öt találkozójából mindössze egyet nyert meg.

A nyeretlen Debrecen az előző szezon bronzérmesét, a Vasast pénteken fogadja, mivel hétvégén rendezik a hagyományos virágkarnevált a hajdúsági városban.

Az eredetileg kijelölt szombati játéknapon a címvédő és veretlenül éllovas Budapest Honvéd a Mezőkövesd vendége lesz, míg Felcsúton az újoncok rangadóján a Balmazújváros ellen próbálhatja megszerezni első győzelmét a Puskás Akadémia – írja az MTI. Az Újpest pedig – mivel nem fellebbez a magyar szövetség keddi fegyelmi döntése ellen – zárt kapuk mögött játszik a Diósgyőrrel.

EZT NÉZD!
Hoppá! Bőröndökkel teli autó mellett fotózták le a Dortmund csillagát

A forduló zárómérkőzését szeptember 6-án rendezik majd, amikor a Paks a legutóbb ezüstérmes Videotont fogadja. A meccsre azért később kerül sor, mert a székesfehérváriak csütörtökön Európa Liga-selejtezőt játszanak, így legközelebb vasárnap léphetnének pályára, de akkor az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt nem lehet játszani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik