NB I

FOTÓK: új buszt kapott a Fradi

Neymar és társai is ilyennel utaznak.

Új buszt kapott a Fradi labdarúgócsapata. A keddi bemutató előtt Kubatov Gábor klubelnök hangsúlyozta, sok hasonlóság van a MAN cég és a Ferencváros között. Mint kiemelte, mindkét fél több mint százéves múltra tekint vissza, és piacvezető, illetve bajnok, tehát egyformán meghatározó a saját területén.

„A Fradinak is mindig az élen kell lennie, láthatjuk, micsoda indulatok vannak a lelátón, az öltözőben és a vezetőségben, amikor csak hatodik helyen áll a tabellán az együttes ‒ mondta Kubatov Gábor, aki átvette az új, formatervezési díjat nyert busz jelképes kulcsait. ‒ Mondhatjuk, hogy a legszebb busszal fogunk járni” ‒ tette hozzá.

Így néz ki az FTC új csapatbusza Fotó: www.ulloi129.hu

Martin Strier, a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója leszögezte, az volt a cél, hogy a csapatbusz ugyanúgy első osztályú legyen, mint az együttes. Közölte: a német élvonalban többek között a bajnok Bayern München, a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach és a VfL Wolfsburg utazik a cég buszaival, míg az európai bajnokcsapatok közül a Paris Saint-Germain és az FC Basel.

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Neoplan Tourliner luxuskivitelű belsejét többek között a klub címerét viselő bőrülésekkel, illetve a videós elemzések elvégzését segítő technikai eszközökkel szerelték fel.

A háromtengelyes busz külsejét, amelyen fehér alapon a klub címere látható, a Ferencváros grafikusai tervezték.

Így néz ki az FTC új csapatbusza Fotó: www.ulloi129.hu
Olvasói sztorik