Doll távozását követelik a Fradi-szurkolók

Elfogyott a türelem az Üllői úton.

Még csak az ötödik fordulóban járunk az NB I 2017-18-as kiírásában, de szombat este a Fradi-szurkolók szemében újabb csalódást keltő eredményt ért el a kedvenc csapatuk. Thomas Doll vezetőedző gárdája ezúttal a Paksi FC-t nem bírta két vállra fektetni otthon. Hiába rendelkezik háromszor értékesebb kerettel a zöld-fehér együttes – a Transfermarkt adatai szerint -, ez a pályán nem mutatkozott meg, 1-1-re végeztek a felek.

Ezt olvastad már?
Milyen mellőzés? Kassai újra nemzetközi meccset vezet

A dúsgazdag Fradi így továbbra is egyetlen nyert meccsel szerénykedik a bajnokságban, ez pedig azon kevés drukkereknél is kiverte már a biztosítékot, akik még egyáltalán kilátogatnak a Groupama Arénába.

A szombati mérkőzés hajrájában ugyanis felcsendült az „Auf Wiedersehen” rigmus, azaz a „takarodj” egyelőre lightosabb német verzióját – „viszlát” – használták a szurkolók arra, hogy kifejezzék, nem szeretnék többet látni a német trénert a Fradi kispadján.

Valószínűleg a Rijeka, Partizani Tirana, Zseljeznicsar, Midtjylland négyes is eszükbe jutott a dühös drukkereknek. Talán nem véletlenül.