NB I

Vezet-e még NB I-es meccset Kassai? Itt a válasz

A nyári szünetben elterjedt, hogy az UEFA a következő évadban nem számít rá.

Néhányan már azt híresztelték, Kassai Viktor soha többé nem dirigál mérkőzést a honi élvonalban. Néhány napja a Rangadó is beszámolt róla, hogy az NB I-ben április óta „jegelt” sípmester „csak” a másodosztályban kapott szerepet, a múlt héten ő fújta az ETO FC Győr‒Kisvárda meccset.

Kassai Viktor az új idényben még nem vezetett selejtezőt a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában sem, mint ahogy az NB I-ben sem kapott feladatot. Egészen eddig, ugyanis az ötödik fordulóban a Videoton-Debrecen összecsapáson láthatjuk.

OLVASTAD MÁR?
Megvan, mikor mutatkozik be a PSG-ben Neymar

A 41 éves játékvezető egyébiránt legutóbb április végén vezethetett magyar bajnokit, akkor a Diósgyőr-Vasas ütközet nem zajlott le balhé nélkül, a kiálított Lipták Zoltán konkrátan neki akart esni.

A nyári szünetben hazai játékvezetői körökben elterjedt, hogy az UEFA a következő szezonban nem számít rá, sőt lehet, hogy a teljes nemzetközi szereplésének befellegzett a rosszemlékű Real Madrid‒Bayern München meccs miatt, de ezek az információk végül nem nyertek megerősítést.

Annyi biztos, hogy Kassai kihagyta az idényt megelőző NB I-es játékvezetői edzőtábort, de állítólag csupán családi nyaralás miatt, és a teszteket később végzi, vagy végezte el.

Kassainak volt néhány zűrösebb meccse az utóbbi időben Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik