NB I

Bódog: tegyem be az NB III-as csapat leggyengébbjét?

A tabella harmadik helyén álló Diósgyőr edzője keményen kritizálta az egyik játékosát.

Szókimondó sajtótájékoztatót tartott a DVTK szakvezetője, Bódog Tamás. A tréner a szombati összecsapás előtt fogalmazta meg a véleményét, melyet ezúttal sem csomagolt be. Az amigeleken.hu teljes egészében közölte Bódog sajtótájékoztatóját: nézzük a legérdekesebb részeit.

A Balmazújváros elleni 4-0-s vereségről

– Mindenki látta azt, hogy messze álltunk az emberektől, nem sprintbe közlekedtünk, a párharcokat elveszítettük, szóval… Az első félidőre azt mondom, hogy nem volt jó, de nem volt rossz, úgyhogy az úgy elment, de utána…

Mi a helyzet Bacsa Patrikkal?

– Nem szívesen foglalkozom játékosokkal név szerint. Volt rá példa, de tudom, hogy nem szerencsés. Hallom azért azokat a hangokat, hogy Bacsa Patrik így, Bacsa Patrik úgy. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy edzésen bizonyítson, odakerüljön, és egy meghatározó szerepet játsszon a csapatban. Bacsa Patrik az előző bajnokságban nem volt itt a csapatnál, NB II-ben volt, ahol semmilyen szerepet nem játszott, kiegészítő ember volt. Valószínűleg nem véletlenül. Visszajött, megkapta a lehetőséget. Én úgy gondolom, hogy ha valaki NB II-ben nem játszik meghatározó szerepet, és visszajön egy NB I-es csapathoz, akkor meg kell dögölnie a pályán edzésen is, hogy bebizonyítsa, hogy a tavalyi év egy kisiklott év volt, és örüljön neki, hogy megkapta a lehetőséget arra, hogy egy NB I-es csapattal edzhet. Oláh Bálint esetében ugyanígy volt, nála azt mondom, hogy ez megtörtént, Patrik esetében nem. Ha valaki visszamegy az NB III-as csapatba játszani, és ott heteken át azt hallom az edzőktől, hogy a leggyengébb ember, akkor azzal mit csináljak? Rakjam be? Vannak még előtte bőven. Ott van Makrai, Ugrai, Ternován, és ha olyan teljesítményt nyújt az edzéseken, akkor ott van ő is a következő sorban.

Olvasói sztorik