NB I

A zöld-fehérek kirakták a keretből a válogatott játékost

Bizonytalan ideig nem látogathatja az edzéseket…

Ahogy arról a Rangadó már beszámolt, áll a bál a Haladásnál: az edzéseket sem látogathatja Halmosi Péter. Mindezt a klub honlapja is megerősítette. Mint olvasható, a csapatkapitány – aki a most futó évadban csak csereként kapott lehetőséget – a nyáron két évvel meghosszabbította a lejáró szerződését.

EZT FIGYELD!
Brutális szerződést kínál az Arsenal

Minden bizonnyal a 37 esztendős Halmosi egyik nyilatkozata verte ki a biztosítékot a vasi vezetőknél: többek közt azt hangsúlyozta, nehezen viseli a mellőzést, és az lenne jó, ha a Haladásban csak azok a fiatalok játszanának, akik képzettebbek és többet tesznek hozzá a csapat sikeréhez, mint az öregek…

„Válaszként” a 35-szörös válogatott futballista két hétre kikerült a keretből, az edzéseket sem látogathatja.

– Amikor nyáron két évvel meghosszabbítottuk Halmosi Péter szerződését, jeleztük neki, hogy a klub stratégiája szerint próbálunk minél több fiatalt beépíteni a csapatba – mondta a haladas.hu-nak Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. – Élünk az MLSZ ajánlásával, betartjuk a fiatalszabályt, Kiss Bence és Tóth Máté rendre lehetőséget kapnak, így a klub jelentős bevételre tesz szert. De Peti posztján nem olyan játékosok játszottak, akik megfelelnek a fiatal szabálynak. A döntést, hogy Peti nem tagja a keretnek két hétig, együtt hoztuk meg a vezetőedzővel, Mészöly Gézával, aki nyugalmat szeretne a csapat körül. Peti tett olyan nyilatkozatot, amely indulatokat gerjesztett az öltözőben, s erre nincs szükség.

Olvasói sztorik