NB I

„Ezt Tamás sem emészti meg könnyen, de mi sem” – kiakadtak a diósgyőri szurkolók

Nem ok nélkül dühösek a balmazújvárosi vereség után...

Két győzelem és egy döntetlen után szombaton először veszített az élvonalban a Diósgyőr, amely az újonc Balmazújváros otthonában kapott ki 4-0-ra. Hogy ez a miskolci szurkolók számára több volt egy átlagos kudarcnál, azt jól mutatja az amigeleken.hu oldalon megjelent értékelés.

Ezt olvastad már?
Viszik a Barca-sztárt, komoly fejlemény Coutinho-ügyben, Aubameyang döntött a jövőjéről

1. Volt itt a múlt évben egy edző, aki elhitette velünk, hogy mindenki hibás, csak ő nem, és óvatos léptekkel majdnem kiejtette a csapatunkat az első osztályból. Mi tudtuk, hogy ez az edző fel tudja tüzelni az új csapatait a régi ellen, és erre mindenki számított. Senki nem akarta átélni azt a megalázó érzést, hogy ez velünk is előforduljon.

2. A balmazújvárosi klub volt az, aki szépen beintett nekünk, amikor a stadionjukban szerettük volna játszani a hazai meccseinket. Persze, a stadion kifejezés nem kicsit túlzó az ő esetükben.

Rendkívül csalódottak a DVTK veresége után a szurkolók Fotó: DVTK Facebook

3. Aztán a meccs előtt kezdték a vendégjegyekkel a spórolást úgy, hogy a maradék lelátók igencsak üresek voltak. Szóval, volt itt három olyan dolog is, ami miatt nagyon nem akartunk kikapni. Nem akartunk a történelemkönyvek lapjaira felkerülni azzal, hogy a Balmazújváros első élvonalbeli meccsét ellenünk nyerte. Négy-nullra!

Egy miskolci szurkolónak ezek miatt volt fontos a tegnapi meccs. Nem az első hely miatt, mert tudtuk, hogy az csak múló állapot. De a játékosoknak nem volt ennyire fontos. Nem tudják átérezni azokat a mélyről jövő indulatokat, amik bennünk vannak. Miért nem? Ennyire nem tudnak borsodi fejjel gondolkodni.

De nem csak mi érezhetjük úgy, hogy cserben hagytak minket. Bódog Tamáson is mérhetetlen csalódást láttam a meccs után, hiszen semmit nem valósítottak meg a játékosok abból, amit kért tőlük.

Emlékszem, nemrégiben állandóan azt hallottam a játékosoktól, hogy Horvát Ferivel nincs baj és nagyon jó edző. Úgy tűnik, ez a tisztelet még most is tart, és nem akarták megbántani. Az a baj, hogy az új edzőjüket köpték tegnap szembe. Viszont ezzel azért óvatosan! Gondolom, ezt Tamás sem emészti meg könnyen, de mi sem – áll a szurkolói cikkben.

Olvasói sztorik