NB I

Ezúttal hazai pályán állt fejre Pintér Attila Puskás Akadémiája

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni?

OTP Bank Liga, 4. forduló

Puskás Akadémia – Budapest Honvéd 0-2 (0-1)
Pancho Aréna, 1786 néző.
Játékvezető: Bognár.
Puskás Akadémia: Danilovics – Poór, Hegedűs J., Heris, Spandler – Mevoungou, Molnár (Szécsi, 65.), Márkvárt, Balogh (Knezevic, 58.), Szakály – Radó (Diallo, 14.). Vezetőedző: Pintér Attila.
Honvéd FC: Gróf – Latifu, Lovric, Bobál D., Laczkó – Nagy, Kamber, Herjeczki – Danilo, Eppel, Lanzafame. Vezetőedző: Erik van der Meer.
Gólszerzők: Lanzafame (45.), Eppel (60.)

Nem indult jól a mérkőzés a Puskás Akadémiának, hiszen a 14. percben Radó András lába eltörött, a játékost értelemszerűen le is kellett cserélni.

A mérkőzés első góljára a 45. percig kellett várni. Ekkor Lanzafame szabadrúgását nézték el a hazai védők, és nézte el Danilovics is. A baloldalról “beívelt” szabadrúgás végül a kapus lábáról került a kapuba. 0-1.

Az 59. percben növelte tovább az előnyét a Honvéd. Lanzafame beadását Eppel fejelte Danilovics kapujába. A gólkirályról nagyon megfeledkeztek a Puskás védők. 0-2

Rossz napot fogott ki a Puskás kapusa Fotó: Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia rossz napot fogott ki, úgy látszik hiába a nyári bevásárlás, szokniuk kell még az NB I légkörét. Rengeteg helyzetet hagytak ki, ez bosszulta meg magát.

A Honvéd ezúttal is bizonyította, hogy ebben a bajnokságban is komolyan kell számolni velük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik