NB I

A címvédő ellen szerzi meg első győzelmét a Puskás?

A DAC magyar játékosa szerint ez is benne van a pakliban az NB I negyedik körében.

OTP Bank Liga, 4. forduló

szombat:
18.00: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Diósgyőri VTK
20.00: Paksi FC–Szombatelyi Swietelsky-Haladás
20.30: Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd
vasárnap:
18.00: Debreceni VSC–Ferencvárosi TC
20.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Videoton FC
20.00: Újpest–Vasas

Szombaton és vasárnap a negyedik fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga 2017-18-as idénye. A három játéknap után listavezető DVTK az újonc Balmazhoz látogat, míg ez előző fordulóban parádézó Ferencváros a Debrecen vendége lesz. Zárt kapuk mögött játszik egymással az Újpest és a Vasas a Szusza Ferenc Stadionban, a szintén újonc Puskás Akadémia a címvédő Honvéd ellen igyekszik megszerezni első győzelmét, míg az EL-ből bravúrosan továbbjutó Videoton Mezőkövesden lép pályára.

Olvasóink már megszokhatták, hogy honlapunk minden NB I-es fordulót megelőzően megkérdez egy-egy független szakértőt az aktuális párosításokról. Ezúttal a 2015-ös U20-as vébé gólkirálya, a DAC Dunaszerdahely jelenlegi támadója, Mervó Bence latolgatta az esélyeket.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Diósgyőri VTK

– Horváth Ferenc jó edző, ezt a Honvéd és a Videoton elleni döntetlen is bizonyítja, de a Diósgyőr szerintem jelenleg erősebb játékosállománnyal rendelkezik. Múlt héten nagyon simán nyertek a Haladásnál, és ezúttal is a borsodiak hagyják el győztesen a pályát.

Paksi FC–Szombatelyi Swietelsky-Haladás

– Mészöly Gézát még az utánpótlás-válogatottakból ismerem, őt is remek szakembernek tartom. Az előző fordulóban elszenvedett vereség miatt jobban kellene most a szombathelyieknek a pont, így döntetlent vagy vendég győzelmet várok.

Újpest–Vasas

– Szoros meccsre számítok, a megérzésem pedig az, hogy az Újpest megszerzi első győzelmét a most futó bajnokságban.

Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd

– Kemény mérkőzés lesz, biztos vagyok benne, hogy rengeteg párharcot láthatnak majd a nézők. Egygólos találkozó lesz, de hogy ki fog nyerni, azt nagyon nehéz megtippelni, a Puskás és a Honvéd is nyerhet 1-0-ra.

Debreceni VSC–Ferencvárosi TC

– A múlt heti ötgólos győzelem miatt biztosan nagy önbizalommal vág neki a találkozónak a Fradi, ez pedig Debrecenben is győzelemhez fogja segíteni őket.

Mezőkövesd Zsóry FC–Videoton

– Ugyanaz elmondható a Vidiről is, mint a Fradiról. A fehérváriaknak hatalmas önbizalmat adhatott a Bordeaux elleni győzelem, ez pedig Mezőkövesden a három ponthoz segíti őket a hétvégén.

Olvasói sztorik