NB I

„Még nem tartunk ott, ahol szeretnénk” – nyilatkozta az NB I-es listavezető edzője

Az újonc ellen javíthatják mérlegüket.

Az NB I negyedik fordulójában a Balmazújváros vendége lesz a DVTK listavezető csapata. A mérkőzés előtt a két edző beszélt várakozásairól a dvtk.euoldalon.

– Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani. A csapat rendben van, jó a hangulat, de úgy gondolom, hogy ez érthető. Folyamatosan negyven fok van, de amit elterveztünk, azt ezúttal is elvégeztük. Pozitívan és optimistán várom a mérkőzést. Fényévekre vagyunk attól, hogy bombaformában legyünk. Én is látom és a játékosok is látják a hibákat, tudják, hogy hol kell még javítani, és fogunk is rajtuk javítani. Sok olyan elem van, ami működhet jobban, sokkal jobban. Az, hogy jelenleg az első helyen állunk, a kőkemény munka eredménye, de még nem tartunk ott, ahol szeretnénk – fogalmazott a három forduló alatt hét pontot szerző DVTK trénere, Bódog Tamás.

– Nagyon jól szerepel eddig a Diósgyőr. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk a DVTK ellen. Az előző három fordulóban szerintem sikerült bizonyítanunk, hogy senki nem mehet ellenünk biztosra. Remélem, az oroszlánkörmeinket meg tudjuk mutatni most hétvégén is. Parázs, jó hangulatú mérkőzésre számítok, hiszen a diósgyőri szurkolók mindig nagyon jó hangulatot teremtenek, a mi szurkolóink is mindig kitesznek magukért – fogalmazott a Balmazújvárost irányító korábbi DVTK-edző, Horváth Ferenc.

Olvasói sztorik