NB I

Bódog: Le a kalappal azok előtt, akik nézték a meccs elejét

Edzői nyilatkozatok az NB I szombati játéknapjáról.

Paksi FC – Debreceni VSC 1-1

Csertői Aurél, Paks: – Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy előzetesen elterveztük. Mindkét csapaton érződött, hogy nem nyert még mérkőzést. Mondhatom, hogy az első félidőben nem játszottunk jól, egy megpattanó labda pedig a végén beakadt, így hátrányba is kerültünk. A támadójátékunk egyszerűen nem működött. A szünetben bátrabb játékot, több cselt és futást kértem a játékosoktól. Mivel nem történt nagy változás, ezért cseréltünk is, most bejött a váltás. Hátrányban muszáj volt mindent egy lapra feltéve támadni, sikerült is egyenlíteni. Ilyenkor benne van, hogy az ellenfélnek is legyenek kontrái, és a Loki sem annyira gyenge csapat, mint amennyire a tabella mutatta. Ettől függetlenül hazai pályán nekünk kellene hozni a pontokat, szinte bárki ellen ez a célunk.

Herczeg András, DVSC: – Kiegyenlített találkozó volt. Fegyelmezetten és szervezetten játszott a csapat. Van hiányérzetem, hiszen több lehetőségük is volt, köztük ajtó-ablak helyzetben. Jelen pillanatban meg kell becsülni a döntetlent. Értékleni kell azt, hogy 6 debreceni volt a kezdőben. Ezt az évet át kell vészelnünk, a holnap és a holnapután sokkal biztatóbb számomra. A fiataloknak lehetőséget kell adni. Voltak lehetőségeink, megnyerhettük volna a mérkőzést.

forrás: paksifc.hu és haon.hu


Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Diósgyőri VTK 0-3

Mészöly Géza, Haladás: – Az eredménnyel és a játékkal sem vagyok elégedett. Törekedtünk arra, ami a Debrecen ellen működött, de a támadások befejezése hiányzott és a ritmus, a helyzetek kidolgozása, különösen az első félidőben. Rosszul jöttünk ki a fordulópontokból is, hiszen a szöglet előtt szerettünk volna cserélni, a két magas, jól fejelőt behozni. Aztán 0-1-nél nagy helyzetbe került Williams, de nem tudta eltalálni a kaput. Nem sikerült ez a meccs, van ilyen, de az biztos, hogy ettől sokkal többet kell mutatni a továbbiakban.

Bódog Tamás, DVTK: – A meccs elejét aki tudta nézni, az előtt le a kalappal, mondjuk úgy, hogy dolgoztunk egymáson. A második félidő azonban a miénk volt, uraltuk a meccset és meg voltak azok a beindulások is, amiket terveztünk. Lőttük három gólt, bárcsak mindig így menne idegenben… A cserék azért mentek be, hogy lendítsenek a játékon, ez most sikerült. A csapattal mindig elégedett vagyok, csak néha vannak hibák, azokra próbálunk rávilágítani, de ma mindent megtett a csapat és nagyszerű győzelmet aratott.

forrás: boon.hu

Olvasói sztorik