NB I

Továbbra is nyeretlen a Debrecen

Hiába vezetett a Loki a Paks ellen.

OTP Bank Liga, 3. forduló

Paksi FC – Debreceni VSC 1-1 (0-1)
Paks, Fehérvári úti Stadion. Játékvezető: Németh Á.
Paks: Molnár P. – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J.- Papp K. – Haraszti (Hahn, 61.), Hajdú, Bertus, Bartha – Szakály D. (Daru, 61.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
DVSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Filip, Tőzsér – Jovanovic, Holman (Csősz, 92.), Sós (Bíró, 90.) – Könyves (Mengolo, 85.). Vezetőedző: Herczeg András.
Gólszerzők: Bertus (68., tizenegyesből), illetve Sós (45.)

Ilyet sem lehet leírni gyakran, de a sereghajtó DVSC-t fogadta a hazai pályán általában stabilan teljesítő, a mostani idényt pedig két döntetlennel kezdő Paks a harmadik fordulóban.

A Fehérvári Úti Stadionban sem kényeztették el a játékosok a kilátogató nézőket. A vendégek többnyire szabadrúgások után próbálkoztak, ám előbb Holman, majd Tőzsér lövése sem okozott igazi veszélyt. Hazai oldalon Hajdú kísérletét védte Nagy Sándor, akinek kevés dolga akadt az első játékrészben – csak úgy, mint a túloldalon Molnárnak. Gól nélkül azonban nem maradtunk, a 45. percben Tőzsér szabadrúgása után Sós csapott le gyorsan a tizenhatoson belül a labdára és a jobb alsóba tekert, 0-1.

Haraszti-lövéssel és Holman-fejessel melegedett be a két csapat a második félidőben, egy tizenegyest követően pedig újabb gólt jegyezhettünk fel. Kinyik rántotta le Darut, a büntetőt pedig Bertus lőtte magabiztosan a jobb sarokba, 1-1. Az egyenlítés után visszaesett az amúgy sem túl magas iram, Könyves kétszer is fejjel próbálkozott bevenni Molnár kapuját, de sikertelenül. A 82.
percben Nagyon múlt, hogy nem fordított a Paks, Daru lövését védte a vendég portás bravúrral. A hosszabbításban Mengolo még helyzetbe került, Tőzsértől kapott labdát, ám nem tudta azt elpöckölni Molnár mellett, így maradt az 1-1. Megszerezte első pontját a DVSC.

Olvasói sztorik