NB I

Hosszabbított válogatott játékosával a Vasas

Ezzel hosszú ügy végére került pont.

Berecz Zsombor és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója pénteken aláírta a játékos 2018 nyarán lejáró szerződésének egy évvel történő meghosszabbítását – adta hírül a hivatalos klubhonlap.

– Nagyon örülök annak, hogy Magyarország egyik legjobb belső középpályásával sikerült szerződést hosszabbítania a Vasas FC-nek. Úgy vélem, ez a jelző nem túlzás, amit Zsombi elmúlt évi teljesítménye is igazolt. Egyúttal jelzi azt is, hogy a Vasas igyekszik értékeit megtartani. Ugyanakkor kétségtelen, hogy az idő kerekét és a fejlődést megállítani nem lehet, és annak van realitása, hogy Zsombi egy éven belül várhatóan külföldre igazolhat – nyilatkozta Vancsa Miklós.

– Hálás vagyok a Vasas FC vezetésének, ahol 13 éves korom óta otthon érzem magam. Az elmúlt években rengeteg megbecsülést, tiszteletet és szeretetet kaptam a Vasas vezetőitől, edzőimtől, játékostársaimtól és lelkes szurkolóinktól, amit nagyon köszönök mindenkinek. Ha úgy alakul a sorsom, hogy a Vasastól eligazolok, csak külföld jöhet számításba, más hazai klub nem – idézi az egyszeres felnőtt válogatott Berecz Zsombor szavait a vasasfc.hu

Olvasói sztorik