NB I

Két sporthíradó között szurkol a Videotonnak Juhász Roland szerelme

„Roland célja is az, hogy a hazai visszavágóra maradjon esélyük a továbbjutásra.”

A vizes világbajnokságon kapcsolódott ki az utolsó európai kupaporondon talpon maradt Videoton csapatkapitánya, Juhász Roland. A korábbi vá­logatott védő párjával, Lipcsei Bettával látogatott ki a Duna Arénába és a Hajós Alfréd Sportuszodába a Bor­deaux elleni Európa Liga-selejtező előtt két nappal.

– Nagyon motiváltnak látom, még mindig minden egyes meccset a szívügyének tekint – mondta párjáról a Borsnak Lipcsei, aki tavaly az Eb-n a lelátóról szurkolt a magyar válogatottnak Bordeaux-ban, ahová most viszont nem tudott kiutazni. – Dolgozni fogok, a mérkőzés alatt többször is élőben az M1 sporthíradóját vezetem majd, de a két bejelentkezés között a szerkesztőségben tévén keresz­tül természetesen követni fogom a meccset, és szurkolok a Videotonnak – tette hozzá.

Bár a Ligue 1-ben tavaly hatodik helyen végzett Bordeaux legjobb játékosa, a tízmillió eurós Malcom egyedül csaknem annyit ér, mint a Videoton teljes játékoskerete (12,43 millió euró), az egész csapat pedig közel hatszor annyit (73,75 millió euró), Roland és Betta bízik a meglepetésben.

– Bízom benne, hogy egy jó eredményt tudnak majd elérni Franciaországban. Roland célja is az, hogy a hazai visszavágóra maradjon esélyük a továbbjutásra – mesélte Betta, aki amikor teheti, kimegy párja meccseire, de nem az M1 riportereként. Mint mondta, jó, hogy a munkát és a magánéletet külön tudják választani.

Olvasói sztorik