NB I

A Fradi és a West Ham korábbi kapusa a Vasasnál folytatja

Kurucz Péter személyében olyan kapusedzővel bővült a Vasas Kubala Akadémia, aki széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalataival sokrétűen fogja összefogni egyrészt a korosztályos kapusedzők munkáját, másrészt napról napra átadja majd tudását az Akadémia fiatal hálóőreinek – írja a vkla.hu.

– Pályafutásom alatt utánpótlás éveimben korosztályos válogatott voltam, majd profi labdarúgóként pályára léptem többek között az Újpest FC-nél, a Ferencvárosnál, a BFC Siófok csapatában valamint Tatabányán. Nemzetközi szinten szerepeltem az angol West Ham United Football Clubnál és a Rochdale Association Football Clubnál. Edzőként a Grosics Gyula Kapusiskolánál és a Grund 1986 FC fiatal kapusainál dolgoztam – nyilatkozta a Kubala Akadémia új trénere.

Kurucz Péter a Vasas Kubala Akadémia U16-19 korosztályú kapusainak fejlődését fogja felügyelni. Szakmai stábunk fiatal tagja rövid és hosszútávú terveit egyaránt megfogalmazta:

– Szeretném, a meglévő hazai és külföldi tapasztalataimat minél több fiatal kapussal megosztani, illetve segíteni őket abban, hogy elérjék a kitűzött céljaikat ebben a sportban. A nyári felkészülés megkezdődött, jelenleg az ismerkedés fázisában tartunk, az előttünk álló néhány hét és edzőtáborok alatt viszont kemény munka fog folyni a siker érdekében.

Olvasói sztorik