NB I

Szerződést bontott rutinos középpályásával a Mezőkövesd

Négy évvel ezelőtt Kaposvárról igazolt Mezőkövesdre Hegedűs Dávid, aki rögtön alapemberré vált a borsodiaknál és az első NB I-es szezon után két idényen keresztül az NB II-ben is maradt a csapatnál. Az előző évadban azonban már kevés lehetőséget kapott a vezetőedzőitől, összesen nyolc bajnokin és három kupameccsen lépett pályára. Ezután hiába csinálta végig a nyári felkészülést, a szombaton rajtoló szezonban nem szerepelt a keretben, a heol.hu-nakadott interjújában pedig az is kiderül, hogy miért.

– Szabadon igazolhatóvá váltam miután sikerült megállapodni a klubvezetéssel, így már „csak” arra kell összpontosítanom, hogy a folytatást illetően rendeződjenek a dolgaim – fejtette ki Hegedűs Dávid a heol-hu-nak.

– A szerződésemből még hátra volt egy év, de korrekt módon tisztáztuk az elválás feltételeit, így semmi nincs, ami gondot okozna a jövőt illetően. Egy valami persze még kérdést jelent, ez pedig a leendő klubom kiléte, ám azon vagyok, hogy rövid időn belül sikerüljön pontot tenni az ügy végére – fogalmazott a 32 éves focista.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik