NB I

Bódog lapátra teszi két válogatott játékosát

Nem tud együtt dolgozni a légiósokkal a DVTK vezetőedzője.

A DVTK vezetőedzője és szakmai igazgatója, Bódog Tamás a Borsod Online honlapjának adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy két légiósára sem számít a következő szezonban annak ellenére, hogy élő szerződéssel rendelkeznek. Úgy tűnik tehát, hogy Vitalijs Jagodinskis és Murtaz Dausvili új csapatot kereshet magának.

– Két aktuális válogatottról beszélünk, akik alapjában véve jó játékosok, csak mi nem fogunk tudni együtt dolgozni egymással – jelentette ki Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – Szerintem ez nem tragédia egyik részről sem, kívánom nekik, hogy mielőbb találjanak egy jó csapatot. A mi érdekünk is, hogy ez a helyzet minél előbb megoldódjon, mert akkor nem kell a havi járandóságukat fizetni, pénzt is kapnánk értük, úgyhogy szurkolunk nekik. Ha az ő helyük felszabadul, akkor értelemszerűen van egy kis aprópénz, amivel lehet rendelkezni, hogy ezt játékosra költenénk, vagy szétosztanánk a csapaton belül, az majd eldől, tehát nem feltétlenül jelentené azt az ő távozásuk, hogy nekünk feltétlenül hoznunk kell valakit.

A lett válogatott Jagodinskis 2016 októberében szabadon igazolhatóként került a diósgyőriekhez, piaci értékét a Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli. A grúz válogatott Dausvili 2016 nyarán igazolt a borsodiakhoz, szintén szabadon igazolhatóként, az ő értékét is 400 ezer euróra taksálja a Transfermarkt.

Olvasói sztorik