NB I

„A Puskás Akadémia lehet az NB I meglepetéscsapata”

László Csaba szerint a címvédő Honvéd és a tavalyi ezüstérmes Videoton is győzelemmel kezdi a bajnokságot - NB I-es előzetes.

OTP Bank Liga, 1. forduló

szombat:
18.00: Paksi FC – Újpest FC
18.00: DVSC – Mezőkövesd Zsóry FC
20.30: Budapest Honvéd – Swietelsky Haladás
vasárnap:
17.00: Vasas FC – DVTK
17.00: Videoton FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
17.00: Ferencvárosi TC – Puskás Akadémia FC

Mint ismert, szombaton rajtol az OTP Bank Liga 2017/18-as szezonja. Az első fordulóban a címvédő Honvéd a Haladással mérkőzik, a két újoncra nehéz csata vár, a Balmazújváros a Videoton, a Puskás FC a Fradi vendégeként kezdi az idényt. Olvasóink a tavasszal már megszokhatták, hogy honlapunk minden NB I-es fordulót megelőzően megkérdez egy szakértőt az aktuális párosításokról. Az új szezon első előzeteséhez a korábbi Fradi és MTK vezetőedző, a legutóbb Dunaszerdahely együttesét irányító László Csaba latolgatta az esélyeket.

Paksi FC – Újpest FC

– Az Újpest sokat erősödött a nyáron, de a Paks a felkészülési mérkőzéseken jól szerepelt. Hazai győzelmet várok.

DVSC – Mezőkövesd Zsóry FC

– A Mezőkövesd mindenki meglepetésére kiharcolta az előző szezon végén a bennmaradást. Úgy gondolom, hogy most jól erősítettek a borsodiak. A Debrecennek akadtak távozói, döntetlenre tippelek.

Budapest Honvéd – Swietelsky Haladás

– A Honvéd a héten Izraelben játszott egy nagyon jó, kemény mérkőzést, és sokat is utaztak a Bajnokok Ligája miatt, de ettől függetlenül hazai sikert jósolok.

Vasas FC – DVTK

– Számomra ez a Diósgyőr még mindig nem az a csapat, amely az első négybe kerülésért harcolhat, inkább a középmezőnybe várom a miskolciakat. Döntetlent várok.

Videoton FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

– Bármennyire is fáj a Balmazújvárosnak, én mindenképp egy sima, Vid-győzelmet várok.

Ferencvárosi TC – Puskás Akadémia FC

– A Puskás Akadémia ismét sokat erősödött, sok új játékos érkezett. Azt gondolom, hogy a Puskás lehet idén az NB I egyik meglepetéscsapata. A Fradi elleni meccs szerintem pontosztozkodással végződik.

Olvasói sztorik