NB I

Újabb Puskás Akadémia-igazolás: horvát védő írt alá

Ivor Horvat a legújabb szerzemény.

Egyéves szerződést kötött a Puskás Akadémia FC-vel az FC Koper egykori jobb oldali védője, a Felcsúton eddig próbajátékon tartózkodó Ivor Horvat – tudatta a klub honlapja.

A 25 éves, zágrábi születésű labdarúgó a Dinamo Zagrebben nevelkedett, de megfordult a szintén fővárosi Lokomotivában, az NK Istrában, a Luckóban is, utolsó klubja a szlovén első osztályú FC Koper volt. Az egyszeres horvát U20-as válogatott játékos hazája élvonalában ötvenegy, a szlovén Prva Ligában harminckét összecsapáson lépett pályára, ezeken a találkozókon két gólt szerzett.

– Már több mint két hete a csapattal edzem, és nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Hatalmas lehetőség ez számomra, a tréningeken kívül a pályán is száz százalékot akarok nyújtani. Természetesen Pintér Attila személye is komolyan motivált abban, hogy a Puskás Akadémiához igazoljak. Nagyszerű játékos volt, és ugyanolyan jó tréner. Fantasztikus edzéseket tart, és a klub is a legjobb körülményeket teremti meg a futballistáknak, akik nagyon jó labdarúgók – fogalmazott az aláírást követően Horvat.

Olvasói sztorik