NB I

„Frissebbek leszünk, ezt kell kihasználni” – bajnokveréssel kezdene a Haladás

A júniusban megműtött Jancsó András szerint a csapat felkészült a bajnokságra.

Nyár elején a Haladással 2020-ig szerződést hosszabbító Jancsó András június elsején kisebb műtéten esett át, az orvosok ezután három-négy hét kihagyást javasoltak a fiatal játékosnak, ennek ellenére 19-én már el is tudta kezdeni a rávezető mozgást és a futást.

– A felkészülés első két hetében még külön, könnyített edzést végeztem, nem erőltettem túl magamat, betartottam, mindent, amit az orvosokkal megbeszéltünk. Múlt héten a csapattal csupán három közös tréningen vettem részt, majd következett a hétvégi, Sopron (4-0) elleni felkészülési mérkőzés, amit már végig is játszottam – mondta a klub honlapjának Jancsó András.

– Mészöly Géza az első félidőben még belső védőként – mint ahogyan Gyirmóton szerepeltem – míg a második játékrészben középpályásként szerepeltetett. Úgy érzem, hogy mindkét poszton jól mozogtam, aminek pedig különösen örülök, hogy végig bírtam erővel. A barátságos mérkőzés után többen meg is jegyezték, jó az erőnlétem, egyáltalán nem látszik, hogy a felkészülésből két hét kimaradt – tette hozzá az utánpótlás-válogatott játékos.

A labdarúgó kiemeli, hogy az előttünók lévő bajnokságban ismét megcélozzák a középmezőnyt, de akár még ennél is merészebb álmaik lehetnek.

– A keretünk nem lett rosszabb a tavalyi évhez képest, több olyan játékos tért vissza hozzánk kölcsönből, akikkel korábban már együtt játszottunk, az új fiúk pedig gyorsan beilleszkedtek a csapatba, jó a hangulat a Haladásban. Ígérem, hogy a küzdeni tudással és az akarattal idén sem lesz probléma, arra törekszünk, hogy a lelkes szurkolótáborunknak minél több örömet szerezzünk. Én kifejezetten örülök annak, hogy a bajnok Honvéd ellen kezdünk. A héten nemzetközi kupameccset játszanak, mi frissebbek leszünk, ezt kell kihasználni, így idegenben is elcsíphetjük a három pontot – emelte ki Jancsó.

Olvasói sztorik