NB I

Legyőzte a Paks a tartalékosabban felálló Videotont

Mindkét együttes utolsó edzőmeccsét játszotta az OTP Bank Liga jövő hétvégi rajtja előtt.

Felkészülési mérkőzés

Videoton FC – Paksi FC 1-2 (0-1)
Székesfehérvár

Videoton: Horváth T. (Hársfalvi, 61.) – Bolla, Mocsi, Fejes, Tamás K. – Szolnoki (Burka, 72.), Varga J. – Szabó B., Barczi, Bódi – Maric (E. Hadzic, 77.). Vezetőedző: Marko Nikolics
Paks: Molnár P. (Verpecz, a szünetben) – Kulcsár (Vági, 77.), Lenzsér (Zachán, 77.), Gévay, Szabó J. (Báló, 70.) – Papp K. – Haraszti (Hahn, 70.), Kecskés (Hajdú, 64.), Bertus (Nagy R., 77.), Bartha – Szakály D. (Koltai, 64.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerzők: Barczi (63.), illetve Bartha (6.), Báló (80.)

A Paksot fogadta az Európa Ligában továbbjutó Videoton felkészülési mérkőzésen.

A találkozót a vendégek kezdték jobban, Bartha már az ötödik percben vezetést szerzett csapatának egy pontos beadás után. Molnár nagy védésével őrizte előnyét a Paks, majd Szabó lökete sem sokkal kerülte el a kaput a másik oldalon.

A szünetben Verpecz váltotta Molnárt, rögtön meg is dolgoztatták a fehérvári támadók, de a frissen beállt kapus is állta a sarat. Egészen a 63. percig, amikor Barczihoz került labda, aki közelről biztosan értékesítette ziccerét (1-1). Mindkét oldal aktív maradt támadásban, előbb a Videoton majd a Paks jegyzett egy-egy fölé lőtt labdát.

Cserékkel frissítettek a csapatok – ez a Paksnak sikerült jobban: a frissen beállt Báló közelről vette be a hazai kaput (1-2). A végén még a kapufát is eltalálta a Paks, mely megőrizte előnyét és 2-1-re nyert idegenben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik