NB I

Újra tárgyal a szurkolókkal a Fradi vezetősége

Rangadó
Rangadó

2017. 07. 07. 14:12

Közös közleményt adott ki az FTC és a szervezett szurkolói csoportok.

Közös közleményt adott ki a Ferencvárosi Torna Club vezetősége, valamint az NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket évek óta bojkottáló Fradi-szurkolók vezetői. A felek újra tárgyalóasztalhoz ültek, így elképzelhető, hogy a közeljövőben ismét pokoli hangulat lesz az Üllői úton. A közleményt változtatás nélkül közöljük:


Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club elnöke és a szurkolókat képviselő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetői három év után újra tárgyalóasztalhoz ültek. A felek elkötelezettek az iránt, hogy az FTC elemi érdekeinek megfelelően ismételten a megszokott, Magyarországon egyedülálló hangulatban és nézőszám mellett játszhassa mérkőzéseit labdarúgó csapatunk. A szurkolók átadták az elképzeléseiket tartalmazó dokumentumot, amelyet a klub vezetősége pozitívan értékelt, áttekintett és annak részletes kidolgozását kérte. Ennek megtörténtét követően folytatódnak a tárgyalások, remélhetőleg a sokak által régóta várt megegyezés eredményével.
Budapest, 2017. július 7.
Ferencvárosi Torna Club vezetősége;
Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetők
vissza a címlapra

Kommentek

10 November 2018, North Rhine-Westphalia, Düsseldorf: Soccer: Bundesliga, Fortuna Düsseldorf - Hertha BSC, 11th matchday in the Merkur arena. Berlin coach Pal Dardai reacts on the sidelines. Photo: Marius Becker/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.