NB I

Levélben búcsúzik a Mezőkövesd házi gólkirálya

Levélben búcsúzik el a szurkolótól a 2016-2017-es szezon mezőkövesdi házi gólkirálya, Molnár Gábor. Alevél teljes terjedelemben ITT érhető el, ebből idézünk:

– Szomorú szívvel, ugyanakkor őszinte hálával és köszönettel búcsúzom el Önöktől, tőletek, a Mezőkövesd Zsóry csapatától, stábjától, szurkolóitól három gyönyörű évet követően.

– 2014-ben már az első pillanatban nagy szeretettel fogadott a klub, a vezetők és a szurkolók egyaránt, s ennek köszönhetően hamar beilleszkedtem, igazi „második otthonomnak” tekintettem Mezőkövesdet, a Zsóry csapata lett az új családom.
Ez a kölcsönös tisztelet és szeretet mit sem kopott az elmúlt évek alatt. Sőt! Csak tovább erősödött, s attól függetlenül, hogy hullámhegyen, vagy völgyben utazott éppen a csapat, mindig szerettem ott lenni, ott élni, Matyóként lélegezni és küzdeni.

– Mezőkövesden lettem stabil NB II-es labdarúgó, miután Tóth Lászlótól bizalmat és lehetőséget kaptam. Majd később részese lehettem az NB I-be jutás katartikus élményének is. Ezt követően élvonalbeli pályafutásomat is a Zsórynál kezdhettem el, vagyis túlzás nélkül állíthatom, Mezőkövesden lettem futballista.

– Voltak megkereséseim „nagy kluboktól”, külföldről, de mint ahogy korábban, most is a fokozatos és a tudatos építkezés szellemében döntöttem. Nem vakított el sem a pénz, sem a hírnév, úgy választottam, hogy ahová megyek, az „csak egy lépcső” ugrást jelentsen. Vagyis adott legyen minden a további szakmai fejlődésemhez: kiváló edző, rutinos, jó játékosok, akadémiai körülmények és magasabb célok, melyek még jobb játékossá, emberré nevelhetnek.

Olvasói sztorik