NB I

Legyőzte a Honvéd a Paksot

Telkiben folytatta a felkészülést a két csapat; egy gól döntött.

Felkészülési mérkőzés

Paksi FC – Budapest Honvéd FC 0-1 (0-0)
Telki, játékvezető: Gyarmati II
Paks: Verpecz – Kulcsár, Lenzsér, Zachán, Báló – Papp K. – Haraszti, Kecskés, Bertus, Bartha – Szakály. 2. félidő: Rácz – Szalai, Vági, Zachán, Szabó J. – Nagy R. – Koltai, Hahn, Fejős, Jelena – Daru. Vezetőedző: Csertői Aurél
Honvéd: Gróf – Ikenne King, Baráth, Lovric, Laczkó – Villám, Kamber, Nagy G., Holender –Lanzafame, Eppel. A 60. perctől: Gróf – Bobál D., Deák, Bora, Varga M. – Bíró, Koszta, Göblyös, Gazdag – Danilo, Vernes. Vezetőedző: Erik van der Meer
Gólszerző: Vernes (84.)

A bajnok Honvéd az első edzőmeccsét játszó Paksi FC-vel találkozott szerda délután. A felkészülési mérkőzést Telkiben rendezték. A Bajnokok Ligájára készülő fővárosiak a Balmazújváros elleni döntetlennel kezdték a felkészülést.

Az első félidő nem hozott gólt, 0-0-lal mehettek pihenőre a csapatok. A Paks sort cserélt a szünetben, a Honvédnál viszont később, a 60. percben jött a frissítés – derült ki a paksi honlapbeszámolójából.

Egészen a hajráig nem bírtak egymással a csapatok, azonban a 84. percben Bobál futott el a jobb szélen, beadását pedig az előző szezonban kölcsönben éppen Pakson szereplő Vernes Richárd lőtte a kapuba – vezetett a Honvéd (0-1).

Az előny kitartott a végéig: 1-0-s győzelemmel folytatta a felkészülést a kispesti gárda, míg a Paks szoros vereséggel kezdett bele az edzőmeccsekbe.

Olvasói sztorik