NB I

FTC: Nem szabad alábecsülni a lett ellenfelet

A zöld-fehérek ugyanakkor támadó szellemben lépnek pályára az EL-ben.

A Ferencváros csütörtökön 18.45-kor a Groupama Arénában kezdi meg a 2017/18-as szezont a lett Jelgava ellen az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában.

A játékosok és a szakmai stáb keményen készülnek az új idény első tétmeccsére – derül ki a Fradi.hu tudósításából. Kedden egy edzést vezényelt a Thomas Doll vezette szakmai stáb, amelyet követően a klub honlapja a rutinos védőt, Leandrót kérdezte, hol tartanak a Jelgava elleni felkészülésben.

– Már túl vagyunk a videóelemzésen, ami nagyon hasznos volt. Külön néztük meg a védőket és a támadókat, ez nagy segítségünkre lesz a pályán. Az edzésen is már a taktikai elemeket gyakoroljuk, úgyhogy csütörtökre biztos vagyok benne, hogy készen fogunk állni. Nem szabad alábecsülni az ellenfelünket, ők már javában benne vannak a bajnokságban, míg nekünk ez lesz az első idei tétmeccsünk. Éppen ezért nagyon koncentráltnak kell lennünk, nagyon oda kell figyelnünk, de mindenképpen támadó szellemben kell fellépnünk, hazai pályán különösen.

Leo az új igazolások beilleszkedéséről is beszélt.

– Úgy gondolom, nagyon jó, befogadó közösséget alkotunk, ebből a szempontból nincs nehéz dolga az újaknak. A pályán még egy kicsit össze kell csiszolódni, de ezzel sem lesz gond. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagy hasznára lesznek a csapatnak, amire szükségünk is lesz, hiszen mindenképpen szeretnénk minél tovább jutni a nemzetközi kupában!

címlapkép: fradi.hu

Olvasói sztorik