NB I

Eldőlt a Honvéd-csatár sorsa

Címvédésre készülnek a kispestiek.

A különböző sajtóorgánumok már a bajnoki cím megnyerése után arról cikkeztek, hogy Davide Lanzafame melyik hazai, vagy külföldi klubban folytatja pályafutását – írja a Budapest Honvéd hivatalos honlapja. A Kispesten nagy népszerűségnek örvendő olasz támadó ma a tulajdonossal beszélgetett, ami után a klubhonlap érdeklődésére a következőket mondta:

– Beszélgettünk az elnök úrral a jövőmmel kapcsolatban és azt a megoldást választottuk, ami nekem és a klubnak is a legjobb, vagyis, hogy maradok Kispesten. A Honvédnál jól érzem magam.

– Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük a bajnokságot. A sikerben nagy segítséget nyújtottak szurkolóink, akik fantasztikus hangulatot teremtettek bárhol is léptünk pályára. Ez nagyon sokat jelentett a számunkra, engem személy szerint nagyon megfogott a Honvéd-szurkolók szeretete. Az a célunk, hogy megvédjük a bajnoki címet, és nagyon szeretnénk jól szerepelni a Bajnokok Ligájában.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa megerősítette Davidével folytatott beszélgetésüket és kijelentette, hogy a szezonban semmi szín alatt nem adja el a támadót.

Olvasói sztorik