NB I

Újabb gólgazdag meccs, ezúttal viszont kikapott a Balmaz

Az NB II-es Békéscsaba idegenben nyert.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Békéscsaba 1912 Előre 2-3 (1-2)
Balmazújváros, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szilágyi S.
Balmazújváros: Szécsi – Batarelo, Fekete Á., Yura, Haris, Kovács Á., Andric, Rus, Tamás L., Vajda, Vólent. 2. félidő: Horváth L. – Németh Á., Virág A., Rus, Bokros, Pintér, Bódis, Kamarás, Belényesi, Zsiga, Yura. Vezetőedző: Horváth Ferenc
Békéscsaba: Rybanszky – Szélpál, Fehér Zs., Mészáros, Szalai D., Nagy I., Kiss L., Oláh, Birtalan, Gyurján, Tóth D. 2. félidő: Máthé – Nagy S., Viczián, Babinyecz, Pilán, Nagy I. (Kámán, 76.), Király P., Zahorán, Gránicz, Eszlátyi, Illyés T. Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerzők: Fekete Á. (12.) , Bódis (58.), illetve Szalai D. (18.), Tóth D. (20.), Eszlátyi (70.)
Kiállítva: Babinyecz (57.)

Hazai környezetben, de zárt kapuk mögött fogadta az NB II-es Békéscsabát az élvonalbeli rajtra készülő újonc Balmazújváros a második edzőmeccsén.

Balmaz-góllal indult a meccs, Fekete Ádám érkezett jó ütemben egy beadásra a 12. percben: 1-0 a házigazdának. Nem több, mint nyolc perc múlva viszont már a vendégek vezettek: előbb Szalai Dániel csúsztatott a hálóba (1-1), majd két percre rá Tóth Dániel a hosszúra érkezve talált a kapuba (1-2). Rybanszkynak volt dolga még néhányszor az első félidőben, de az eredmény már nem változott.

A második félidő elején Babinyecz Balázs kapott piros lapot utolsó emberként elkövetett szabálytalanságért. Egy percre rá egyenlített a Balmaz: a felsőlécről lepattanó labdát Bódis Norbert fejelte a hálóba (2-2). A meccs a 70. percben dőlt el: Eszlátyi István lőtt a jobb alsóba – 3-2-re nyert a Békéscsaba.

Olvasói sztorik