NB I

Tizenegy játékost már igazolt az Újpest, de még három vagy négy érkezhet

Roderick Duchatelet, a klub elnöke beszélt az erősítésekről.

Alig néhány hete ért véget a szezon, és az egész NB I-es mezőnyt figyelembe véve az Újpestnél kezdődött el az egyik leggyorsabban és legnagyobb számban a játékosáramlás – írja a klub honlapja. Eddig már tizenegy futballista érkezett a Megyeri útra.

– Igen, ez valóban így van, egyre jobban ismerjük a magyarországi piacot, ezért pontosan tudjuk, hogy mit keresünk, és a technikai stábunkkal is rendkívül olajozott az együttműködés ez ügyben, ami segít abban, hogy gyors és jó döntéseket hozzunk. Meggyőződésünk, hogy ha még néhány játékos el is hagyja a klubot, akkor is erősebb csapatunk lesz ebben az idényben. Az eredmények tekintetében is arra számítunk, hogy sokkal jobbak lesznek, mint tavaly voltak – fogalmazott Roderick Duchatelet, a klub elnöke.

– Úgy tűnik, hogy jó a hírnevünk a játékosok körében, több olyan labdarúgó is minket választott, akik pénzügyileg vonzóbb ajánlatot kaptak más klubtól vagy kluboktól. Úgy gondolom, ennek oka az, hogy a futballisták rájöttek, hogy itt jobbá válhatnak és ez által megtehetik a következő lépést a karrierjükben. Még további három-négy játékos érkezésével számolunk a nyáron, hogy tovább finomítsuk a csapatot, miután láttuk mi hiányzik még. A cél ezért az idényben a dobogó a bajnokságban a kupa megnyerése mellett, amit mindig mi szeretnénk hazavinni – tette hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik